Menu
27 apr. 2016

De seizoensspecialiteit Graskaas komt er aan!

De seizoensspecialiteit Graskaas komt er aan! Lekker grazen voor de heerlijkste kazen! 

In het vroege voorjaar zijn de koeien na een lange winter weer enthousiast de weiden in gegaan. Het eerste lentegras is extra sappig en mals; dit jonge gras zorgt voor romigere weidemelk en dat proef je! Onze seizoensspecialiteit, Graskaas, is extra romig en dus op zijn lekkerst!

Noord-Hollandse weidemelk     

Graskaas van Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel is bereid van 100% verse weidemelk uit Noord-Holland. Die melk is afkomstig van koeien die minimaal 120 dagen per jaar en 6 uur per dag ongestoord van het vers poldergras genieten.

Unieke grond = uniek gras

In de Noord-Hollandse polders waar de koeien nu grazen, lag vroeger de zee. De lichtzilte grond is een unieke voedingsbodem voor lekker mals gras. Dé ideale basis voor een extra romige kaas met een volle smaak. 

Binnenkort beschikbaar in uw winkel! 

Bekijk hier het filmpje:


Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan