Menu
  • Trio van kaashapjes gecreëerd door Pascale Naessens
  • Trio van kaashapjes gecreëerd door Pascale Naessens
  • Trio van kaashapjes gecreëerd door Pascale Naessens

Trio van kaashapjes

gecreëerd door Pascale Naessens

Oude Noord-Hollandse Gouda met kerstomaatjes

  • Halveer de kerstomaatjes en leg ze op een bakplaat met de snijkant naar boven.
  • Besprenkel ze met olijfolie en kruid met zout, peper, rozemarijn en tijm. 
  • Zet gedurende één uur in een zachte oven op 80°C.
  • Snijd de kaas in blokjes en prik er een tomaatje boven.
Jonge Noord-Hollandse Gouda met nori

  • Snijd de kaas in lange dikke stukken. 
  • Wikkel er de nori rond. Om vast te plakken volstaat het om de nori nat te maken. 
  • Snijd de rol in kleine stukjes en klaar!
Belegen Noord-Hollandse Gouda met een crumble van walnoten

  • Mix de walnoten fijn.
  • Snijd de kaas in kubussen en wentel de kaas in de notenmix.
  • Serveer met een prikker.

Ingrediënten
voor personen
300.0 gr Jonge, Belegen en Oude Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
12.0 st kerstomaatjes
tijm
rozemarijn
noriblaadje
50.0 gr walnoten
Rating
3,0/5 (3 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan