Menu
  • Serrano frito met Jonge Noord-Hollandse Gouda gecreëerd door Christer Elfving

Serrano frito met Jonge Noord-Hollandse Gouda

gecreëerd door Christer Elfving

  • Snijd de serranoham in 10 stukjes.
  • Klop het ei los.
  • Verpak de stukjes kaas in de hamstukjes en steek ze op prikkers.
  • Paneer ze in bloem, ei en broodkruim.
  • Frituur ze krokant en goudbruin in olie op 180°C. 
  • Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer onmiddellijk.

Ingrediënten
voor personen
150.0 gr Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
2.0 st grote plakken Serranoham, dun gesneden
100.0 gr Japans broodkruim (Panko)
1.0 st eieren
50.0 gr bloem
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan