Menu
  • Boterham met rosbief en knolselder in yoghurt-caesardressing gecreëerd door Christer Elfving
  • Boterham met rosbief en knolselder in yoghurt-caesardressing gecreëerd door Christer Elfving

Boterham met rosbief en knolselder in yoghurt-caesardressing

gecreëerd door Christer Elfving

  • Meng alle ingrediënten voor de dressing, behalve de rozijnen, in een blender.
  • Meng er de knolselder en de rozijnen door.
  • Snij de champignons in dunne plakjes.
  • Snipper de bieslook fijn.
  • Verdeel de champignons over de sneden brood.
  • Schep er de knolseldersla over en strooi er flink wat bieslook overhee.n
  • Dek af met een tweetal dunne sneden koude rosbief.

Ingrediënten
voor personen
4.0 st dikke sneden boerenbrood
200.0 gr knolselder, geraspt
12.0 st champignons
1.0 st bieslook
Dressing:
50.0 gr Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
1.0 dl mayonaise
1.0 dl yoghurt, natuur
1.0 st teentje look
4.0 st ansjovis, fijn gehakt
1.0 el Engelse saus
1.0 el mosterd
sherryazijn
peper & zout
handvol rozijnen
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan