Menu
  • Supersnelle pizza gecreëerd door Christer Elfving
  • Supersnelle pizza gecreëerd door Christer Elfving

Supersnelle pizza

gecreëerd door Christer Elfving

  • Bestrijk de tortillavellen met tomatensaus.
  • Snijd de courgetten met een dunschiller tot lange en dunne reepjes.
  • Beleg er de tortillavellen mee.
  • Verdeel de basilicum over de pizza en besprenkel met een beetje olijfolie, peper en zout.
  • Strooi wat kaas over de pizza.
  • Bak de pizza op 225-250°C, gedurende 3-4 minuten of tot de rand van de pizza lekker krokant is.
  • Beleg de pizza verder met babyspinazie en vouw hem dubbel.
  • Snijd de pizza in stukken en serveer onmiddellijk.

Ingrediënten
voor personen
6.0 st medium wrapvellen
4.0 dl passata
1.0 st courgette
1.0 st verse basilicum
Graskaas of Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
120.0 gr spinazie
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan