Menu
  • Boterhammen met paprikatapenade -

Boterhammen met paprikatapenade

-

Zet de paprika’s 25 minuten in een oven van 200°. Neem ze uit de oven en laat ze 30 minuten afkoelen in zilverpapier. Daarna kun je vanzelf de schil verwijderen. Mix het paprikavlees met de look en voeg het Espelette pepertje toe. Zet dit in de koelkast. Schaaf mooie schilfers van de Gouda. Rooster je roggebroodsneden in een pan met een scheutje olijfolie. Neem de tapenade uit de koelkast, voeg wat olijfolie toe en meng alles goed door elkaar om de tapenade lekker romig te maken. Smeer de tapenade op de toasts en leg er om te eindigen de Goudaschilfers op. 
Ingrediënten
voor personen
4.0 st dikke sneden roggebrood
3.0 st rode paprika's
3.0 st teentjes look
2.0 el olijfolie
pikant Espelette pepertje
100.0 gr Gouda lentekaas
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan