Menu
  • Cordon bleu met Gouda -

Cordon bleu met Gouda

-

Snijd de lapjes open aan de dikke kant, om ze zoals een portefeuille open te kunnen leggen. Leg in elk lapje twee sneetjes bacon en een sneetje Gouda. Vouw de lapjes weer dicht. Leg in 3 aparte borden de bloem, het losgeklopt ei en het paneermeel. Omwikkel elk lapje eerst met bloem, dan met ei en ten slotte met paneermeel. Bak de lapjes enkele minuten aan elke kant in een pan met wat boter. Serveer ze met bijvoorbeeld sperzieboontjes. 
Ingrediënten
voor personen
4.0 st kip- of kalkoenlapjes
8.0 st sneetjes bacon
4.0 st sneetjes Gouda
4.0 el bloem
4.0 el paneermeel
1.0 st eieren
20.0 gr boter
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan