Menu
  • Cannelloni met warmoes Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & Cornet gecreëerd door Viki Geunes

Cannelloni met warmoes Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & Cornet

gecreëerd door Viki Geunes

Snij de warmoes in heel fijne reepjes en meng met de fijngesneden belegen Gouda. Wok even in de pan. Cutter de munt met de olijfolie en de pijnboompitjes tot een pesto. Breng deze dipsaus op smaak met peper en zout.

De perfecte kaas&bier-combinatie: CORNET is een bier met net dat beetje meer: houttoets, een mooie balans de verfijning en zeer karaktervol. Met de crackers leggen we de link tussen het volle van de warme, Belegen Noord Hollandse Gouda* in een leuke verpakking als aperohapje. De dip van de pijnboompitjes en de munt zorgen voor extra verfijning.
Ingrediënten
voor personen
6.0 st Loempiavel
2.0 st Warmoes
50.0 gr Muntblaadjes
30.0 gr pijnboompitten
1.0 dl olijfolie
peper & zout
150.0 gr Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
Rating
5,0/5 (2 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan