Menu
  • Zandkoekjes met Gouda en komijn- en pompoenzaad -

Zandkoekjes met Gouda en komijn- en pompoenzaad

-

Laat de boter op kamertemperatuur mals worden. 

Ze moet mals maar niet gesmolten zijn. 

Meng de boter en de eierdooier. 

Voeg de bloem, de Parmezaan, de Gouda  de peper en het komijn- en pompoenzaad toe. 

Meng alles tot een homogeen deeg. 

Vorm een worst met het deeg en verpak ze in huishoudfolie. 

Leg de deegworst in de koelkast en laat ze een uur rusten.  

Verwarm de oven voor op 18°C. 

Snijd de deegworst in schijven van ongeveer ½ cm dik. 

Leg de schijven op bakpapier en zet ze 15/20 minuten in de oven. 

Haal ze uit de oven, leg ze op een rooster en laat ze goed afkoelen en krokant worden.  
Ingrediënten
voor personen
150.0 gr Geraspte Gouda
4.0 st eetl. geraspte Parmezaan
1.0 st eierdooier
100.0 gr gezouten boter
40.0 gr pompoenzaad
1.5 st koffielepel komijnzaad
enkele draaien van de pepermolen
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan