Menu
  • Kalfslapjes met prei, Gouda en mosterd -

Kalfslapjes met prei, Gouda en mosterd

-

Snijd de preiwitten in de lengte in stukken en laat ze samen met de gehakte ui en look  fruiten in een pan.

Bestrijk de kalfslapjes met de mosterd.

Beleg ze vervolgens met een plakje Gouda en het preiwit in het midden.

Vouw de kalfslapjes dicht en steek ze zo nodig vast met een tandenstoker.

Bak de kalfslapjes goudgeel in een beetje vetstof. 

Serveer ze bijvoorbeeld met in de oven gebakken aardappelen of rijst. 
Ingrediënten
voor personen
4.0 st kalflapjes
2.0 st preiwitten
4.0 st sneden Gouda
1.0 st ui
1.0 st lookteentje
olijfolie
boter
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan