Menu
  • Quinoasalade met veldsla, rode biet en Gouda -

Quinoasalade met veldsla, rode biet en Gouda

-

Kook de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Schil en rasp de rode biet.

Snijd de Gouda in blokjes.

Rooster de zonnebloempitten in een pan zonder vetstof totdat ze goudgeel gekleurd zijn.

Meng de olie, het citroensap en de mosterd en voeg de fijngehakte sjalot en de gesneden peterselieblaadjes  zonder steel toe.

Voeg de vinaigrette pas toe op het moment dat je de quinoasalade met de veldsla en de rode biet opdient.  
Ingrediënten
voor personen
300.0 gr quinoa
150.0 gr veldsla
1.0 st rauwe rode biet
200.0 gr Gouda
zonnebloempitten
1.0 st koffielepel mosterd
8.0 el olijfolie
sap van een halve citroen
enkele takjes platte peterselie
1.0 st sjalot
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan