Menu
  • Broodje kaas met rosbief en pesto met Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Kaas

Broodje kaas met rosbief en pesto

met Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Kaas

  • Snijd het broodje open en besprenkel het met de Worcestershire-saus.
  • Smeer er de uienconfituur en de pesto over.
  • Leg er enkele blaadjes basilicum op.
  • Beleg het daarna met de rosbief en het sneetje kaas .
  • Smeer er het mosterd-mayonaisemengsel op.
  • Leg er vervolgens groene sla of jonge spinazie en enkele sneetjes tomaat tussen.
  • Broodje sluiten en klaar!

Ingrediënten
voor personen
1.0 stokbrood à l'ancienne
1.0 st Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
enkele sneetjes rosbief
1.0 el Worcestershire-saus
1.0 el uienconfituur
2.0 el Dijon-mosterd à l’ancienne gemengd met mayonaise
1.0 el basilicumpesto
enkele blaadjes verse basilicum
enkele blaadjes sla
1.0 tomaat, in schijfjes
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan