Menu
  • Farfallesalade op Italiaanse wijze -

Farfallesalade op Italiaanse wijze

-

Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, voeg een scheut olijfolie toe en laat ze lauw worden. 

Rooster de pijnboompitten goudgeel in een pan zonder vetstof.

Snijd de tomaatjes in kwartjes en snijd de basilicumblaadjes zonder steel in grote stukken.

Rasp de Gouda.

Meng de lauwe farfalle met de pesto en voeg daarna de rest van de ingrediënten toe. Kruid zo nodig met peper en zout. 

Je kunt deze salade lauw of koud serveren. 
Ingrediënten
voor personen
500.0 gr vlinderpasta (farfalle)
200.0 gr Gouda
20.0 st kerstomaatjes
6.0 el rode pesto
100.0 gr raketkruid
50.0 gr pijnboompitten
4.0 st takjes basilicum
olijfolie
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan