Menu
  • Warme groenten met carpaccio van Gouda gecreëerd door Pascal Naessens

Warme groenten met carpaccio van Gouda

gecreëerd door Pascal Naessens

Was de tomaten, pel ze niet, snijd in stukken en verwijder enkel het binnenste harde gedeelte. Stoof de tomaten in een flinke scheut olijfolie. Kruid met peper en een beetje zout. 

Was de courgette en snijd ze in dunne plakjes. Stoof de courgette in een flinke scheut olijfolie. Kruid met peper en een beetje zout. Voeg op het einde de kappertjes toe en laat even meestoven. 

Meng de gare tomaten en de courgette. Leg de plakjes kaas op elkaar en duw met een kleine keukenring ronde plakjes kaas uit. Leg een grote keukenring op een bord en vul eerst met het groentenmengsel. Leg de ronde plakjes kaas dakpansgewijs over de groenten. Werk af met de gegrilde sesamzaadjes en de balsamicosiroop.            
Ingrediënten
voor personen
2.0 st rijpe tomaten
1.0 st courgette
2.0 el kappertjes
5.0 st dunne plakjes Gouda
gegrilde sesamzaadjes
balsamicosiroop
Rating
5,0/5 (1 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan