Menu
  • Goudasnoepjes -

Goudasnoepjes

-

Verwarm de oven voor op 200°.Snijd de brickvellen in 4.

Snijd de Noord-Hollandse Gouda Jong in rechthoekjes.

Leg op elk stuk brickvel een rechthoekje Gouda.

Rol het brickvel op zoals een sigaar.

Knoop elk uiteinde vast met een bieslooktakje om op die manier een snoepje te vormen.

Bestrijk de snoepjes met een keukenborstel met een beetje olijfolie.Leg ze op bakpapier en zet ze een tiental minuten in de oven.

Houd het bakken in de gaten en haal de snoepjes uit de oven zodra ze goudgeel gebakken zijn. 

Laat de Goudasnoepjes even afkoelen en dien ze lauw op.
Ingrediënten
voor personen
4.0 st brickvellen
150.0 gr Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
32.0 st bieslooktakjes
olijfolie
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan