Menu
  • Gemarineerde kaasblokjes -

Gemarineerde kaasblokjes

-

Bereiding:

Snijd de kaas in gelijkmatige blokjes en doe samen met de olijven in een weckpot. Breng water, suiker en zout  aan de kook en voeg de knoflook, peper en tijm toe. Laat 10 minuten infuseren van het vuur en voeg azijn toe. Giet het mengsel over het kaas-olijvenmengsel en bewaar in de koelkast. Na een week zijn de kaasblokjes optimaal van smaak. 

Serveertip: 

Serveer als borrelhapje bij een tripel bier.  
Ingrediënten
voor personen
999.9 gr Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
250.0 gr zwarte olijven, ontpit
500.0 ml cider azijn
5.0 gr roze peper
20.0 gr tijm
20.0 gr teentje knoflook
250.0 gr suiker
500.0 ml water
10.0 gr zout
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan