Menu
  • Landhuissandwich -

Landhuissandwich

-

Bereiding:  

De boter, de kwark en de mosterd mengen en met zout en peper kruiden. De sneetjes brood met de crème bestrijken. De ham in een antiaanbakpan knapperig bakken. 4 sneetjes brood eerst met kaas, ham en daarna groente beleggen. De resterende sneetjes brood er op leggen en lichtjes aandrukken.  De broodjes diagonaal halveren en naar wens gefixeerd met kleine houtspiesen serveren. 

Bereidingstijd: kort

Per portie:

kJ/kcal: 2323/555
EW: 25,6 g
V: 33,9 g
KH: 31,2 g
BE: 2,5  

Tip: De broodsneetjes kunnen ook voor het beleggen in kruidenolijfolie aan beide kanten geroosterd worden.
Ingrediënten
voor personen
200.0 gr Jonge Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
50.0 gr zachte boter
50.0 gr kwark
1.0 el vijgenmosterd
peper & zout
8.0 st sneetjes vers boerenbrood
80.0 gr parmaham
80.0 gr verse groenten
Rating
0,0/5 (0 stemmen)
Rodezegel.be gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan